Wat zijn de bekendste merken Probiotica supplementen in Nederland?

Gepubliceerd op 08/07/2023

Welke merken van probioticasupplementen zijn populair in Nederland en waar moet je op letten bij het kiezen van het beste probioticasupplement voor jouw behoeften? In deze blog zullen we kijken naar enkele van de bekendste merken probiotica supplementen in Nederland en hun belangrijkste voordelen.

De beste merken probiotica

1. Vitals

Vitals is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het produceren van hoogwaardige voedings- en supplementproducten. Het merk biedt een breed scala aan supplementen aan, waaronder probiotica-supplementen. Het bijzondere aan het merk is dat zij op basis van wetenschappelijke kennis de stammen selecteren waaruit hun probiotica bestaan.

 

2. Orthica

Orthica is al jaren een grote speler op de Nederlandse supplementenmarkt en is daarom zeer bekend. Het bedrijf biedt verschillende soorten probiotica, waaronder poeders en capsules. Orthica heeft een breed assortiment probioticasupplementen waarmee afwisseling in gebruik mogelijk is. De bekendste lijn probiotica van het merk is Orthiflor.

 

3. A.Vogel

A.Vogel is een bekend merk in Nederland dat bekend staat om zijn natuurlijke producten en vooral de homeopathische middelen. Het merk biedt ook een probiotica-supplement aan: A.Vogel Aciforce. Dit supplement bevat een combinatie van vijf verschillende bacteriestammen en 3 miljard levende bacteriën per dosis.

 

4. Bonusan

Bonusan is een Nederlands merk van gezondheidssupplementen dat sinds 1966 actief is. Zij bieden een mooie selectie capsules om de darmgezondheid te bevorderen. Hun bekendste product is het multifunctionele probioticasupplement Darmocare wat breder toepasbaar is dan andere probioticasupplementen.

 

5. Lucovitaal

Lucovitaal is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in voedingssupplementen en is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt. Het merk biedt probioticasupplementen in zowel poeders, capsules als kauwtabletten. Ook heeft het merk een groot aanbod van pre- en probiotica.

Raadpleeg een zorgverlener

In Nederland zijn er veel probioticasupplementen verkrijgbaar en de keuze kan overweldigend zijn. Er zijn echter verschillende merken die zich onderscheiden door hun kwaliteit en doeltreffendheid. Vitals, Orthica, A.Vogel, Bonusan en Lucovitaal behoren tot de bekendste merken probioticasupplementen in Nederland. Voordat je een probioticasupplement kiest, is het belangrijk dat je weet wat je zoekt en waar het supplement voor bedoeld is. Raadpleeg een zorgverlener om te bespreken welke probiotica het best bij jouw specifieke gezondheidssituatie past en kies vervolgens het probioticasupplement van het merk dat je het meest aanspreekt!